torsdag 25. oktober 2012

Hjemmedag...

Idag er jeg hjemme med en syk liten gutt. Regner med at han har fått vannkopper, ettersom broren hadde det i forrige uke. Vi har lekt, sett på snøen (!) ute og gjort litt husarbeid. Puslet litt rundt. Og jeg har fått anledning til å pynte litt på soverommet.
Igår var vi jo på Skeidar, der jeg handlet med meg litt forskjellig - noe med tanke på soverommet.


Etter at huset stod ferdig i 2008, har vi ikke brukt mye tid på å gjøre noe med soverommet. Vi tapetserte (med en kontrastvegg bak senga som jeg liker veldig godt), jeg kjøpte tre smale lerret som jeg festet rester av kontrasttapeten til, og kjøpte lamper på Ikea.


Senga (Malm, også fra Ikea) hadde vi fra før. Men nå har jeg funnet ut at det var på tide å få litt nytt inn... Og jeg er ganske fornøyd med hvordan det ble! Det er ofte ikke så mye som skal til. :)

Når jeg ser på bildene, ser jeg jo at sengetøyet er litt krøllete... Men er ikke av den typen som stryker sengetøyet før jeg tar det på ;) Så det får dere overse! ;)

Full snøstorm utenfor her nå! Litt koselig, det da! :)

Håper du har en fin dag!!!


2 kommentarer:

 1. Hei
  Fint på soverommet ditt... alltid kjekt med litt fornyelse
  Håper gutten din er blitt bedre
  Og takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Tror ikke jeg har vært innom denne koselige bloggen din før nå, La meg til som følger jeg:)

  Ønsker deg ei fin helg
  Titt gjerne innom giveawayen min. En fin gave til seg selv eller noen en kjenner..
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt du likte deg her ;-) Og at du vil følge meg :-) Velkommen skal du være! Har problemer med nettet for tida, men skal sjekke ut giveawayen din når det er oppe og går igjen! God helg! :-)

   Slett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!