fredag 19. oktober 2012

Fredagskos

Etter en innholdsrik uke er det godt å synke ned i godstolen i stua på fredagskvelden. Stua vår er preget av naturfarger som gråbrun/muldvarp, eik, naturhvit og svart. Har prøvd meg med innslag av lilla/syrin, men nå har jeg havnet tilbake på de gråbrune. Farger har jeg altså andre steder i huset, men liker det godt i naturlige fargetoner.

En av veggene i stua ble tapetsert på ny i vår etter at de veggplatene vi opprinnelig fikk satt opp da huset ble bygget ble ødelagt. Så i vår kom snekkeren tilbake og satte opp nye veggplater og vi kjøpte ny tapet. Det ble en kontrastvegg i den ellers hvittapetserte stua. Vi brukte en Borås tapet kalt Lace (farge 1350) og vi er veldig fornøyd!

Akkurat nå sitter jeg og 5-åringen og ser på "Dyrepasserne" på TV2, mens jeg hører at minsten ikke er helt fornøyd med at han måtte legge seg... Samboeren min er ute på en treningsrunde på sykkel i mørket. Kjenner det skal bli godt å senke skuldrene og slappe av i helga.

I morgen får vi kanskje vaske ut av campingvogna nå når sesongen er slutt. Vi gleder oss allerede til vi er på tur igjen neste år!

Ønsker alle en flott helg!


3 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)
  så flott det var med ein slik tapet på veggen,eg elsker jo tapet og den du har var veldig fine,koselig du har det:)
  herlig å sette seg ned i godstolen og kose seg:)

  Ein flott kveld og ei fine helg til deg!
  klem fra Lilian

  SvarSlett
 2. Den stolen så kjempegod ut. Skikkelig kosekrok. Håper du får ei kjempefin helg

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 3. Hei, tusen takk for koselig kommentar ☺ Hyggelig viss du vil følgje meg. Har lagt meg til hos deg, god helg, klem Kjersti

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!