torsdag 4. april 2013

Gutterommet til minstemann

Over de siste månedene har rommet til minsten blitt til gutterom.
I morgen fyller han 2 år, og han er ikke lenger så liten (herlighet så fort tida går...!) og det er ikke lenger tid for lyseblått babyrom.

Rommet har lyse vegger, hvite møbler og eikeparkett på gulvet, så utgangspunktet er veldig åpent. Jeg har gått for litt sterke grønne og turkise farger. Det går igjen i gardiner, puter, tekstiler og bilder.


I påskeuka tok jeg fram symaskinen og forandret litt på gardinene. Det var i utgangspunktet to lengder, men jeg sydde den ene om til en kappe. Det gjorde at det kom mer lys inn i rommet og det gjorde seg. Dermed fikk jeg brukt resten av gardinlengden til å sy ei pute og jeg lagde vimpler som jeg har dekorert ei enkel IKEA-lampe med.

 
                                       Veldig mørkt dette ene bildet, var normalt ikke
                                       mørkt på rommet med slike gardiner... ;)
 


Jeg var så heldig å komme over ei kassert tallerkenhylle som ble brukt til brosjyrer og informasjonsfoldere på jobb. Denne malte jeg hvit, og her er finner man både bøker og minstens kunst. Rommet fungerer også som gjesterom, så i tillegg til sprinkelsenga til minstemann er her også Hemnes dagseng fra IKEA som kan dras ut til dobbeltseng. Veldig praktisk! I hverdagen har jeg et grønt strekklaken (også fra IKEA) og ulike puter her og den blir brukt som sofa. Da jeg var på Europris nylig, kom jeg over ei traktorpute jeg bare ikke kunne gå fra. Minstemann elsker traktorer, og derfor er det også klistret opp traktorer ulike steder på veggen. :)


 
Minsten stortrives på rommet sitt!
 

1 kommentar:

  1. Så kjempefint rom og den traktoren på veggen var veldig søt:)kan tenke meg han trivest der!
    Ønsker deg ein fin søndag!
    God klem fra Lillian

    SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!