lørdag 13. april 2013

Lørdag (med nattlig besøk)

Helg, ingen planer, annet enn å rydde og vaske litt. Og da er det lett å finne fram kamera og knipse litt. Sånn når alt hverdagsrotet er ryddet vekk. For slikt pleier det som regel å se ut i noen timer i helga. Og kanskje om kvelden...
Men det å ha full jobb og to barn er nok for meg i hverdagen. Jeg tar av meg hatten for de som jobber fullt og har flere barn. Alt handler vel om gode rutiner, noe vi ikke alltid er like flinke med. Men det sniker jo seg inn noen i årenes løp. Og godt er det.
Her er noen blinkskudd fra kjøkkenet. :) Og ja, ting blir stadig flyttet rundt i huset, så den blå lille vasen er nå på kjøkkenet. :)

Vi hadde forresten besøk i natt. Ingen har sett noe... Men altså; igår mistet storebror sin første tann! En stor dag! Dessverre mistet han tannen i gresset da han var på tur med barnehagen og ingen kunne finne den igjen. Så han måtte finne en erstatning, en stein som lignet litt på en tann. Han var litt redd for at tannfeen ikke ville godkjenne "tanna", men da han våknet hadde det altså kommet en mynt i glasset, og storebror var kjempefornøyd! Så tannfeen er kanskje lettlurt - eller rettferdig. Jeg velger å tro på det siste. :)

Ønsker alle en fin lørdag, og takker for de koselige kommentarene som blir lagt igjen! Det setter jeg veldig stor pris på!

                                                  

4 kommentarer:

 1. Så mange fine bilder av et vakkert hjem:)

  Hehe, moro med tannfe, jeg selv har litt i overkant god fantasi. Passer godt i jobben min(ped.leder i barnehage) så jeg kan nesten ikke vente til Isak blir så stor at både fjøsnissen, påskeharen og tannfeen kommer på besøk:)

  Ønsker dere en kjempe fin helg♥
  Klem Mari

  SvarSlett
 2. Så masse fine bilder hos deg:)
  Kjekkt med tannfeen og stort å miste tenner!her er det kun ho minste som vil miste tenner om ei stund og då vil ho nok tru på tannfeen ho og,Hihi!
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen i det med rotet ja...;)
  Men tror litt rot bare er et sunnhetstegn!
  (Velger å tro det...;) hihi...)
  Håper helgen er god! Klem til deg!

  SvarSlett
 4. Fine bilder!:)


  Ha en fin ny uke,
  Klem Klem

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!