tirsdag 26. mars 2013

Påskens vitsedag

Dagen idag har fått navnet Vitsedagen av storebror. Vi har lest vitser i Donald-blad og vi har prøvd å lage nye - med vekslende resultat, vil jeg si... Hi hi! Men det er jo kjekt å finne på noe gøy sammen, og som vi begge er like "god" på! :)


Vi har noen fantastiske dager her vest! Sol fra skyfri himmel så ofte at jeg knapt kan huske noe annet. Vi har vurdert påskeferie på fjellet eller andre steder, men har falt på at det foreløpig er helt fint å bare være hjemme og gjøre det vi har lyst til her. På fjellet er det vind og iskaldt - ingen god kombinasjon... Her er det nydelig i solveggen, og guttene koser seg med å bare være ute. Vi kan enda ikke bare sitte og slappe av i solveggen i mer enn korte stunder når minsten er på utforskerferd. Snur vi ryggen til er han avgårde på nye eventyr! Så akkurat nå er det veldig travelt å være foreldre, kjenner jeg.Natt til idag var vi litt på tur. Vi overnattet i campingvogna utenfor huset. Litt for at det er ferie og kjekt å gjøre annerledes ting, litt for å sjekke hvordan lillebror takler campinglivet igjen. Mye forandrer seg fra 15 til 24 måneder, iallefall når det gjelder soving. Men det gikk forholdsvis greit, og begge var sovnet da klokka passerte halv ni.Og idag har vi drukket varm sjokolade, spist vafler og kvikk lunsj og stekt vafler ute på terrassen. Vaffeldagen igår gikk oss hus forbi, men de smakte nok like godt i dag!

Og ellers har vi et prosjekt gående når det gjelder uteområdet vårt! Spennende!
Fin påske til dere alle!

1 kommentar:

  1. Så kjempekoselig å lese,synest det er så kjekkt å lese om kvardagen og,du skriver så fint:)så lurt å øve litt på campinglivet så nærme,det er nok kjekkt med campingvogn men blir nok ikkje hos oss enda men ein skal aldri sei aldri,hihi:)

    Ønsker deg og dine ei fin påske,kos dere masse og nyt sola!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!