søndag 10. mars 2013

Storebror har flyttet inn!

Nå er gutterommet endelig ferdig, og storebror er flyttet inn og det må sies at han er meget fornøyd!
Lørdagskveld ble brukt til å tapetsere. Det var kun 3 lengder som skulle opp, men det var første gang at jeg og samboer skulle tapetsere noe, så tida gikk... Men vi ble fornøyde, og vi fikk det jo til! Syns vi var flinke, jeg! Nå skal vi ha opp en hjørnelist, slik at det blir en fin overgang til den malte veggen.


Møblene har begynt å komme på plass, men ved den nytapetserte veggen er det heller lite møbler nå. Tenker å få på plass et sittemøbel av noe slag der, men det er ikke kommet enda, som dere ser ;)


Det går i stjerner på rommet hans, han ville jo helst ha solsystemet på veggen. Men den kreative mammaen hans har laget solsytem som en slags "uro" oppi taket. Har brukt "skjelettet" fra en IKEA-uro storebror fikk da han ble født (formet som en stjerne - passet jo perfekt!) og festet på perler fra Søstrene Grenes i forskjellige farger og størrelser med sytråd. Jorda måtte vi male litt grønt på, ellers er det enkle greier å lage.

Så får vi se da, hvor lenge storebror kan ha det så ryddig... :)

Dette blir også bidraget mitt til gutterom til Franciskas Vakre Verdens konkurranse Sanselige Rom. Der kan du også se mange flotte bidrag! 

5 kommentarer:

 1. Så fint det ble!! Skikkelig flott gutterom! :) Og stjerner går vel ikke av moten med det første! :)

  SvarSlett
 2. Så kult gutterom! Tapeten var jo helt nydelig! Her har vi bare panel på barnerommene, men kunne godt tenke meg en frisk tapet. Har heller aldri prøvd det før, men godt dere fikk det til! Stilig med gjennomgående stjerne-tema!

  SvarSlett
 3. Så knallfint deg blei og tapeten var nydelig,synest dere var flinke eg for øvelse gjere mester,eg kan ikkje tapetserer men mannen min kan heldigvis og eg blir alltid så frista av nye tapeter,er så masse fint!!
  Stilig den uroen i taket og,kan tenke meg han trivest på rommet etter fornyelsen:)
  Fin ny veke til deg!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Kjempe fint, er så fint med stjerner. Her er det nok en gutt som koser seg:) Ønsker deg en fin ny uke, klem Mari

  SvarSlett
 5. Superfin tapet! Stjerner passer så fint på barnerom:)

  Håper du har en fin uke:) klem Jennifer

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!