torsdag 7. februar 2013

DIY: Bursdagsunderholdning

Jeg er i planleggingsmodus. 6-årsdag. Neste helg inntar barnehagegutter-og jenter huset. Angry birds-bursdag er påkrevd. Og mammaen gjør som hun blir bedt om.

Vil gjøre det så enkelt og billig som mulig, for har jo skjønt at man fort kan tømme lommeboka når det gjelder barnebursdager!

Har i den anledning laget til et enkelt spill. Kunne selvfølgelig ha gått på lekebutikken og kjøpt et ferdig spill, men det er jo litt ekstra kjekt når det er noe ikke alle andre har?


Jeg har brukt hermetikkbokser i vanlig størrelse, men fikk beskjed om å ha én stor for den måtte være kongen. Det er vel slik alle vet? Den må helst ha krone med prikker på seg også, visst. Mamma har ikke kommet så langt...

Ved et enkelt søk på 'angry birds' på Google images, kom disse bildene av grisene opp. Blåste dem litt opp, printet dem ut og limte dem rundt boksene.
For å lage fuglene fant jeg noen storffrester, sydde dem dobbelt til firkanter og pyntet med øyebryn, øyner med svart splittbinders og nebb av papir. Til slutt fylte jeg dem med ris og sydde igjen. Ikke kjempevakkert, men det var stas for guttungen.

Guttungen har bestemt at alle skal få 4 kast hver, og den som får flest bokser ned får først godtepose. Greie regler, syns jeg. Og han synes det er veldig gøy å få teste ut og øve seg på spillet før alle bursdagsjentene kommer!


2 kommentarer:

  1. Ååååå så kreativt og flott,dette blei jo kjempebra:)likte det kjempegodt og det blir nok stor stas i bursdagen:)synest det er flott og lage til slik sjølv for bursdag er ikkje billig men trenger ikkje være dyrt visst ein er kreativ med det ein har,spennandes for ungene og det!

    Fine fredag og ei god helg til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!