mandag 4. februar 2013

Arbeidsplass

Oppe på loftstua står skrivebordet mitt som jeg for det meste bruker når jeg skal lage kort/scrappe og når jeg innimellom bruker symaskinen. Skrivebordet er fra IKEA, EXPEDIT-serien. Den henger fast i ei hylle, noe som er praktisk når man skal  oppbevare alt scrappe-utstyret. Det tar mye plass, altså! Allikevel er det som regel haug på bordet her, men nå har jeg gått inn for å få det fint her!Loftstua er omtrent ikke i bruk ellers, sånn som det er nå. Her står gamle møbler, en stor gammel TV og en racersykkel som samboeren bruker til å trene på i vinterhalvåret. Og plassen er ikke stor, for å si det sånn, så her står det meste nær sagt oppå en annen...


Planen her er å kaste/gi vekk den gamle sofagruppa (korgmøbler fra 1992 eller noe i den dur...), og få en liten flatskjerm på veggen. Så kan rommet brukes av guttene når de har kompiser på besøk.

Ønsker alle en fin mandag! Jeg er (igjen...) hjemme med syke barn... Det kan vel ikke være lenge til vi er friske nå, vel?

4 kommentarer:

 1. Så utrulig godt det må være med ei loftstove,skulle virkelig ønskt eg hadde:)spennende å lage om loftstove litt til meir funksjonell bruk!det blir bra;)
  Håper sjukdommen snart er borte,vintermnd er tøffe når det gjelder å bli sjuk og med at det er meir mørkt og så blir det fort slitsomt.

  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Kjempefin arbeidsplass :D
  Og tuuuusen takk for koselig kommentar på bloggen min. :) Jeg legger deg til i blogglista mi slik at jeg finner deg igjen her inne! Koselig blogg!

  Ha en fin mandag og god bedring i huset! :)

  SvarSlett
 3. Godt med egen arbeidsplass :o) Vi har ikke hatt loftsstue, men kjellerstue, og verden er blitt en helt annen etter at det ble guttelekerom..Men før vi kom så langt, måtte vi rydde og ta flere runder med oss selv om hva som kunne selges på Finn.. Og det beste er at ingenting er savnet! Ha ei fortsatt fin uke ;o)

  SvarSlett
 4. Flott arbeidsplass du har der!
  Det er så greit med god arbeidsplass.
  Vi planla det når vi bygde huset, for vi har alltid trengt det.
  Takk for kommentar inne hos meg :-)
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!