onsdag 28. august 2013

Rutinehverdagen

Det har blitt en lang pause fra bloggen... Det er mye som har skjedd de siste ukene. Det største er nok at eldstegutten vår har begynt på skolen! Kjempestas!
Nye (og noen gamle) rutiner er i ferd med å falle på plass.

Frokost. Matpakkesmøring. Skolesekk. Lekser. Legging.

Det har til tider vært litt hardt å komme tilbake i det vante mønsteret etter 7 uker ferie. Det hadde vært greit å legge seg senere. Å stå opp sent og gå rundt i pysjen til klokka 10. Å sykle ute istedenfor å sitte inne å gjøre lekser. Men så er det godt når alle rutiner er der. Forutsigbarheten. Det vanlige.


Om kveldene kjenner jeg at øyelokkene begynner å bli tunge. Mørket kommer tidligere. Tenk; høsten er her snart. Jeg har gjennom Casa Interiør skaffet meg et veldig flott og stort lysfat, og det skal brukes mye i høst!


Fra samme sted har jeg fått meg nydelige fasettlysglass og lykt. De har så utrolig mye fint!
Og enda er det heldigvis råd å plukke inn noen markblomster! Viktig å nyte sommeren mens vi har den!

Forresten; TUSEN takk til alle dere som er med i giveawayen min! Veldig gøy med alle nye følgere! Setter stor pris på dere! Og til alle dere som enda ikke har blitt med i giveawayen min! Det er enda noen dager til jeg trekker vinneren!
 

2 kommentarer:

 1. 7 uker ferie ja, da tenker jeg det kan være deilig å komme i gang igjen. Selv synes jeg 4 uker i underkant og kunne lett feriert noen uker til :)

  SvarSlett
 2. Det kjennes å starte opp igjen etter ein lang ferie men godt med kvardag og sjølv om det er godt å bare ta livet med ro:)
  Sommeren gjekk veldig fort synest eg,men vekene gjør det!
  Nyt dagen!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!