torsdag 6. juni 2013

sommerlig pynt

Jeg har lenge hatt lyst på en slik Uashmamapose, så jeg ble veldig glad da jeg så at en av goodiesene på bloggtreffet i Haugesund var nettopp en slik! Den sponset snille Brun'o interiør oss med.


Min har fått plass på skjenken med en av orkideene mine som har begynt å blomstre igjen! Jeg har funnet ut at om jeg setter orkideene på vaskerommet etter avblomstring, kommer de tilbake noen måneder etterpå. Så nå går orkideene mine fra stua til vaskerommet og til stua igjen. Gjenbruk på høyt nivå! Og så er det så gøy når det begynner å skje ting når de ellers ser døde ut!


Sammen med orkideen har jeg satt duftlyset vi fikk fra snille Hedda hos Crush Concept, fra Love is green, og den flotte skåla fra Leve-serien til Wik og Walsøe i fineste benporselen og med gulldetaljer. Bare nydelig! Måtte plukke med meg de nydeligste Forglemmegei og ha i en vase. Er så glad i de blomstene - de får meg til å tenke på morfar.

Håper du har en fin innspurt før helga. Her er vi snart klar for å reise i bryllup. Gleder oss!3 kommentarer:

 1. Takk for sist!:)
  Eg o har allerede blitt veldig glad i Uashmamaposen me fekk. I min står det ein fin blomst, så blir ennå finare bare av å stå i posen;)

  SvarSlett
 2. Så herlig! Jeg ga bort min uashamapose, angrer kanskje litt *ler*

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 3. Kjempefint på kommoden din :-) Lyst og lekkert! Og heldige deg som fikk så mye fint på bloggtreffet. Håper jeg kan være med neste gang det blir arrangert treff.

  God mandagskveld til deg :)
  Klem fra Monica.

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!