mandag 3. juni 2013

Fabelaktig sommerkos!

På lørdag var jeg på et fabelaktig bloggtreff i Haugesund som de fine jentene Karianne MittSitt og Fabelaktige Maia stod bak. De hadde gjort en kjempejobb for å få til et treff av de sjeldne. Ikke bare hadde de pyntet lekkert, men de hadde fått med seg de fineste sponsorne på laget også! Vi ble møtt av to strålende opplagte jenter som var klar til å ta imot 48 bloggerinaer til fest hjemme hos Karianne.


Vi kom ned til rosa bobler og nydelige dekkede bord i rosa og hvitt, med proppfulle goodiebagger på hver plass, sammen med et pledd fra Skeidar som kom godt med i nordavinden og de stakkarslige 12 varmegradene det var ute.

Nede ventet det tapas og et bugnende kakebord levert fra Widvey catering. Utrolig godt!

 
Innimellom spisingen fikk vi høre på Kristine Vikse som viste oss sin kommende høst- og vinterkolleksjon. Jeg falt helt for de lekre skjerfene med bildeprint fra norsk natur! De er allerede i salg. Vi var også så heldige å få et silkeskjerf og nydelig ørepynt i goodiebagen fra Kristine Vikse!

 
Videre fikk vi høre Hedda Nygaard fra Crush Concept fortelle om sitt konsept og visjon som var utrolig interessant å høre på. Hun er opptatt av tingenes varighet og at vi ikke må fortsette med et slikt bruk-og-kast-samfunn som vi har idag. Det hun selger er ting som kan gå i arv i fremtidige generasjoner, og er derfor av god kvalitet og også håndplukket av Hedda selv. Vi ble helt bortskjemt av Hedda og fikk med oss tre nøster garn til å strikke vår egen pute, duftlys og fantastiske ullsokker som faktisk ble prøvd ut senere på kvelden da frosten hadde trengt inn under huden. ;)Fra Bryllupsbyrået kom Cathrine og fortalte om seg selv og bedriften sin. Hun arrangerer bryllup i Italia, Praha og Irland, men lager også til venninneturer og inspirasjonsturer. Utpå høsten skal hun også være med og arrangere en interiørtur til Italia! Spennende! Noen heldige bloggere ble trukket ut til å få flotte gaver som Cathrine hadde fått fra de fine sponsorene sine!

Amundsen Spesial hadde stand på plass hos Karianne med smaksprøver fra de nye produktene til Jamie Oliver; Jamie-food. Utrolig mye godt! Vi fikk med oss ikke bare èn, men to (!) goodiebager fra Amundsen Spesial! Èn med produkter fra Jamie-food; olivenolje, pesto og hele oliven, og èn med produkter fra Whittard; instant tea, Hot Chocolate og kjeks. Jeg gleder meg til å teste dette ut!

Alt i alt var det en fantastisk kveld som værgudene godt kunne ha vært med på, men været satte allikevel ingen stopper på stemningen! Vi fikk med oss hele 5 goodiebager, så det var litt å få med seg hjem. Igår fikk jeg pakket opp alt, og nå skal ting prøves ut! Gleder meg!

Tusen takk til alle som var med på å gjøre lørdag 1.juni til en super aften, og en spesiell takk til Karianne og Maia - dere er noen flotte jenter!


(Alle bildene er lånt fra Fabelaktige Maia)

8 kommentarer:

 1. Såg heilt fantastisk ut:)

  Fin ukestart ønskes til deg!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 2. Så knallflotte kveld og eg som gløymte eine goodibagene min da,ho som eg satt på med skulle nå ei ferje så gjekk litt fort då men den er i trygge hender:)
  Kjekkt å møte deg:)

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Dette var virkelig en knallhelg! Også så kos å hilse på deg! Du er så vakker og herlig :)

  Så koselig at du ville være med å gjøre denne kvelden helt magisk og uforglemmelig.

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken.
  Jeg er glad jeg var forutseende nok til å reserve tid til hjemmekontor i dag. For vi vasket nemlig ut huset til Karianne i går før vi vendte nesen østover og jeg kom ikke inn døren i fabelaktighjemmet før kl 21 igår. Og nok en grunn til å like interørbloggerinaer - de er renslige og ryddige, så vasking og rydding gikk som en lek.

  Smil og klem

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en herlig kveld:)
  Vi sees plutselig igjen.

  Klem Annelise

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at du var med på å gjere det til ein fantastisk aften!! Eg hadde det heilt suuupert!!

  Ha ein strålande dag!!

  SvarSlett
 6. ja tenk at vi var så heldige å få være en del av dette, knallkjekt å veldig hyggelig å treffe deg, hadde vært kos å sett deg igjen på neste treff:-) klem

  SvarSlett
 7. Misunnelig nei! Aaaaldri :p Bryllup i Italia må jo være din store drøm ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde ikke vært å forakte det, nei ;)

   Slett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!