mandag 21. januar 2013

Prosjekt gutterom!


Jeg er på planleggingsstadiet når det gjelder rommet til eldstemann.

Da vi tapetserte rommet hans, fikk én vegg en annen tapet med tanke på at det skulle være enkelt å bytte ut denne tapeten når han ble større. Problemet er bare det at det har begynt å revne i hjørnene på resten av tapeten, og derfor må alt skiftes ut! Nytt hus og vegger som "lever" er vel bakgrunnen...

Nå er jeg altså på leting etter ideer til gutterommet! Han blir snart 6 år, og er veldig interessert i verdensrommet. Jeg har da funnet en tapet på Photowall.com som virker veldig stilig!

(Kilde: http://www.photowall.eu/photo-wallpaper/solar-system)

Men jeg lurer på om noen har erfaringer med slike tapeter. Er det enkelt å lime opp? Blir resultatet bra? Vet noen om andre og like gode alternativer?


Vi har forresten fått gode nyheter fra min kollega, men de tragiske omstendighetene rundt legger en demper på gleden som naturligvis er der... <3

Fin mandag ønskes alle!

3 kommentarer:

 1. Ser kjempe kult ut! Men har desverre ingen erfaring....
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 2. Ingen erfaring med sånt, selvfølgelig ;) Men vil du gjøre noe så drastisk? Er jo ikke sikkert intr. for sånt varer så veldig lenge! Kan jo se om du heller får tak i en svær plakat med solsystemet osv på? Også fins det lamper som lager stjernehimmel ;) Ebay is your friend!

  SvarSlett
 3. Hei, takk for fine hilsener, ser du har meldt deg på bloggtreffet hos meg også- kjempe koselig.
  Jeg ble ganske nysgjerrig om hvem som står bak denne bloggen nå, når du kjente min mann?! hi hi.
  Lykke til med gutterommet, jeg har prøvt å ta noen bilder av slik det har blitt på rommet til Brede, men dårlig lys om dagen så jeg får prøve igjen.
  Ha en flott dag klem fra Karianne

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!