søndag 9. desember 2012

Årets pepperkakehus :)

Da er vi ferdig med vår utgave av årets pepperkakehus.
Eldstemann er svært fornøyd med jobben han har gjort! Han har stått for pynteansvaret, mens mor skulle designe (etter anbefalinger fra 5-åringen) og lime sammen huset. Glemte selvfølgelig å skjære ut vinduer og dør på langsidene (fy, mamma!), så vi måtte "ta en spansk en" og tegne på vinduer og dører der det manglet.
Minsten på 1 hadde lagt seg da vi pyntet huset. Så 5-åringen og jeg fikk litt alenetid. Godt for ham og godt for meg.

Det er veldig kjekt å sitte og lime på masse godteri. Praten går om mangt og mye som 5-åringer er opptatt av. Og det er ikke så rent lite! :)
(Hadde jeg stått for dekoreringen hadde det nok blitt seende litt annerledes ut...) Det skal dog sies at det varmer et mammahjerte å se gutten min storfornøyd med den jobben han har gjort!


Ellers har vi tent det andre adventslyset i dag, vært ute og lekt i snøen (det var kommet enda mer siden igår!), lekt med lego (er visst en vanlig søndagsaktivitet i dette huset) og ellers bare tatt det så rolig som en kan i et hus med to små gutter.

Må også nevne at jeg fikk en koselig mail fra Norske interiørblogger om at jeg var blitt tatt opp som medlem der! Stas!
Den kommende uken ser foreløpig ganske rolig ut. Det er godt i denne tida. Forrige uke var litt for hektisk!
Ønsker alle en riktig fin mandag!
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Så kjekkt at du har blitt medlem du og,det er stas det:))så koselig å pynte pepperkakehus isammen og det blei jo veldig fint,kan tenke meg det var ein stolt 5 åring som var fornøyd med pyntinga si:)
    Kjempekjekkt å få litt snø,her har det forsvunnet litt men håper det kommer meir framover for det skaper så fin julestemning:)

    Ei fin ny veke til deg!
    God klem fra Lillian

    SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!