onsdag 28. november 2012

Adventsforberedelser

Onsdag=hjemmedag. Det burde vel helst ha blitt plass til litt husarbeid, men idag har tiden kun blitt viet guttene mine. Vi har hengt opp julekalender (og bildehylle på kjøkkenet!), lekt med duplo og lego, tent lys og spilt julesanger (det må vel være lov nå?), laget adventsdekorasjon og ellers vært ute og lekt i finværet! Godt med en slik dag hvor vi bare roer helt ned.

Jeg er veldig fornøyd med julekalenderen, jeg. Helt enkelt og greit. Guttene har fått hver sin, og får trekke gave annenhver dag. Fant fram ei av julebøkene mine, og inni den var det en så fin illustrasjon at den foreløpig får stå til utstilling på bildehylla.


Her er en sniktitt på adventsdekorasjonen. :)


Nå går vi (iallefall jeg) mot noen travle dager, men heldigvis er det ikke fylt opp lenger enn til neste torsdag. Får håpe det ikke dukker opp noe særlig mer. Det er godt med desemberkvelder som man kan fylle med hva man vil. Det er nok å gjøre uansett.
Nå skal jeg ha meg en kopp med gløgg og sette meg til rette med ferskeste utgaven av Rom 1-2-3 som kom i postkassa idag!
Kjekt å se at det etter ca halvannen måned har vært mer enn 1400 treff på bloggen min! Tusen takk til alle som kikker innom!
Håper dere har hatt og har en fin onsdag!

Klem

3 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)
  Synest ikkje det er fortidligt eg med verken julepynt eller julemusikk,det er jo ikkje lenge til 1.desember no,skal bli så kjekkt og så kos med alt som høyrer med:)eg stresser aldri noko særlig i jula,baker ikkje noko sørlig eller lage så masse,jula skal være kos og:)

  Herlige kalender guttene dine får:)
  Så kjekkt at du har fått så mange treff,gjere det gøy å forsette å blogge da:)

  Fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Jag har också smygstartat med julpyntet idag. Mysigt!

  SvarSlett
 3. Det høres ut som en veldig hyggelig dag.

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!