søndag 12. mai 2013

Bord, dekk deg! Eller; jeg kan godt gjøre det, jeg!

En fin helg er over. Årets første campingtur ligger bak oss. Kjekt å komme ut på veien med vogna igjen. Vi var en tur i Kinsarvik hvor vi liker oss godt. Mikkelparken åpner ikke før neste helg, men det gjorde visst ingenting for guttene. På campingplassen er det hoppepute, og da trenger en ikke så mye mer. 
Ikke når man er 6 år. 


I dag kom jeg over noen bilder fra et par år tilbake. Fra lillebrors dåp i juni 2011. Og jeg tenkte at det kanskje kunne være til inspirasjon for noen å legge ut noen bilder fra borddekkingen. Det gikk i hvitt og lysegrønt, med hvite peoner og roser, hvite og grønne kubbelys og hvite og grønne servietter. Med sølv innimellom (bestikk, lysfat, pynt på lysfat og bordet). 


Bordkortene laget jeg selv ved å kjøpe ark med mønster på to sider på Panduro, laget en sirkel på dobbelt papir (kun toppen holdt kortet sammen), og knyttet silkebånd i hvit og lysegrønt på toppen. Så limte jeg på et bilde av alle gjestene med navnet skrevet på og inni stod lillebrors bilde og vitale mål og datoer for fødsel og dåp. Jeg ble ganske fornøyd om jeg skal si det selv!Den første dåpen vi hadde var veldig lyseblå, og jeg ønsket en annen farge denne gangen. Jeg var veldig fornøyd med hvitt og grønt. Rolige farger som passet godt til årstiden.


5 kommentarer:

 1. Deilig med Campingferie da :D

  Så flott dåpsbord, fint med noe annet enn det klassiske blå som "alle" bruker :D


  Ønsker den en superduper uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 2. Så koselig med campingtur,koselig det:)
  Så kjempefint pynta bord,veldig fint med litt andre farger enn det blå synest eg!

  Ønsker deg ei flott ny veke;)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Hei!
  Betaling til bloggtreff er mottatt og vi gleder oss til å hilse på deg!
  Mvh Karianne vikse

  SvarSlett
 4. Å så fint!

  Smil og klem
  -Maia

  SvarSlett

Kjekt at du vil legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på!